Известие

Collapse
No announcement yet.

цена за свещи оригинални за 146 -1,6 TS - NJK =?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• цена за свещи оригинални за 146 -1,6 TS - NJK =?

цена за свещи оригинални за 146 -1,6 TS - NJK =?
    eдин колега си взе 146-ца - 1,6 - 120 коня ТСл И иска да и смени свещите и са му казали ,че трябват оригинални NJK . Казали са му също и ,че ще струват 40 -420 лв.Той сега е в шок и се сърди на марката.
    Даите някакъв акъл откаде да си купи такива свещи НЖК.

благодаря .
    ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Да си вземе Денсо Иридиум за около 250-260 лв.
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

и аз това му казах ,но не трябвало да се слагат други консумативи - само оригинални.Така мисли той.

Comment

Според специалистите във форума Denso за по-читави от NGK и ако си сложи Denso няма да съжалява. Много хора могат да го потвърдят.
        Alfa Romeo 146 1400 L MEDIO 16V TS '00 - Бивша

Чат за съфорумци: http://clubalfaromeo.walker-bg.info/

Comment

Аз сложих от обикновените Denso и съм много доволен. В сравнение с предните разхода ми дори падна (вярно че имах и друг проблем, но и свещите допринасяха). Добро качество на нормална цена.
          Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

Първоначално публикувано от wasp
            Аз сложих от обикновените Denso и съм много доволен. В сравнение с предните разхода ми дори падна (вярно че имах и друг проблем, но и свещите допринасяха). Добро качество на нормална цена.
            Колко ги взе?
            146 1.6 Boxer '96

Comment

Първоначално публикувано от nikola_n
              Колко ги взе?
              Някаква смешна цифра бяха , мисля 4 лв на бройка, 16-17 лв комплекта. Говоря за боксер де.

От бул. цар Симеон има магазини на Косер мисля бяха. DENSO W22EP-U е модела за твоята.
              Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

Първоначално публикувано от nikola_n
                Колко ги взе?
                Някаква смешна цифра бяха , мисля 4 лв на бройка, 16-17 лв комплекта. Говоря за боксер де.

От бул. цар Симеон има магазини на Косер мисля бяха. DENSO W22EP-U е модела за твоята.
                Мерси колега!
                146 1.6 Boxer '96

Comment

баси на мене ми одраха кожата за тея иридиумки само 120 лв - ма и бега сега
                  alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

продавам свещи шампион за туин спарк.... на 20 000км перфектни без нагар, карани само с 98+

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от Sergey_gigov
                      доволен си, викаш. И аз си мисля за такива, ама ме мързи да се вдигна до магазина да купя. Някой да минава попът? ;б
                      I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                      Roosevelt

Comment

даите цените на Денсото и на НЖК?
                        в цифри за му кажа на колегата ,че се е поболял за тия свещи.

Comment

Първоначално публикувано от Pinky
                          Първоначално публикувано от Sergey_gigov
                          доволен си, викаш. И аз си мисля за такива, ама ме мързи да се вдигна до магазина да купя. Някой да минава попът? ;б
                          е определено откакто ги сложих колата се държи по друг начин
                          alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN
                            e мурджев ти ги е дал ... 250-260 за Денсо 8-те комплект
                            Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
                            Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

Първоначално публикувано от vladu
                              Първоначално публикувано от MUROMAN
                              e мурджев ти ги е дал ... 250-260 за Денсо 8-те комплект

А НЖК-то е по-скъпо
                              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                              X